(*) Details of offers and conditions

Camping DE CAMASSADE

De camping is gelegen in een oude olijfgaard. Deze is uniek in zijn soort in een oase van rust en stilte.
Het middeleeuwse stadje Tourrettes sur Loup, ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van de camping. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van een unieke locatie tussen zee en bergen aan de Côte d'Azur, een regio met een rijk cultureel erfgoed.

Het heerlijke milde klimaat van de Middellandse zee, en de verscheidenheid van diverse landschappen en activiteiten in de omgeving zullen u een heerlijke vakantie bezorgen. Onze camping is het ideale vertrekpunt om te genieten van zowel zee- als bergactiviteiten. Als u op de camping wilt verblijven, kunt u genieten, met uw gezin of vrienden, van het zwembad, tafelvoetbal, badminton etc. In onze camping supermarkt kunt u brood, gebak en diverse levensmiddelen verkrijgen.

Wij zijn het hele jaar geopend om u te verwelkomen.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een luxe stacaravan of een luxe chalet te huren. Wij heten u van harte welkom op onze camping. Voor informatie of reserveringen kunt u bellen of mailen met ons.
Wij spreken Frans,Engels en Italiaans.

INFORMATIE

Telefoon 04 93 59 31 54 (+33 493 59 31 54)
www.facebook.com/camassade
contact@camassade.com

La Camassade is a partner of F.F.C.C. La Camassade is recommended by the Dutch Guide ANWB La Camassade is recommended by the German association ADAC